logo
Home
Even voorstellen
De Groeigroep
PMT
Dolfijnenergie
Links
Contact

Dolphin healing (dolfijnenergie-overdracht)

 

 


Op afspraak is het ook mogelijk een "Dolphin Healing" te krijgen.
Dolphin energie is een zachte, helende energie van een hoog trillingsniveau, die zeer subtiel op ons in kan werken. Zijn er bijvoorbeeld oude, diep in ons liggende thema’s die moeilijk te bereiken zijn, biedt dolphin energie een veilige, omhullende, zachte manier van werken.
Maar ook als je weer meer plezier en vitaliteit in je leven wilt ervaren kan een dolphinhealing je helpen. Deze werkvorm is individueel.

 

Dolfijnen zijn meesterhealers. Het zijn hoog geëvolueerde wezens die leven in Eenheid.
Dolfijnen hebben door de eeuwen heen vaker mensen in nood geholpen. Ook in niet-fysiek directe aanwezigheid kunnen wij ons afstemmen op dolfijnenergie. Die heeft een andere frequentie dan menselijke energie. Dolfijn Healing maakt gebruik van de helende kwaliteiten van de energie van dolfijnen.

Dolphin Healing maakt ook gebruik van je eigen hogere zelf, die samenwerkt met de energie van de dolfijnen, om je te helen of te voeden met energie, of om je te helpen bij je processen in zelfontwikkeling. Je hoeft alleen maar een intentie te hebben en die kan zelfs zijn dat je het over je heen laat komen.
Een intentie hebben maakt dat je je eigen hogere zelf aanspreekt en dat je besluit een opening te bieden om de energie toe te laten. Een open houding hebben dus.

Dat wil overigens niet zeggen dat je niet sceptisch mag zijn. Integendeel.
Maar met nieuwsgierigheid kun je onderzoeken wat je meemaakt. Je kunt jezelf ineens heel rustig gaan voelen of heel zwaar voelen worden. Je lichaam kan gaan tintelen en je kunt energie voelen stromen. Binnenin je worden helingsprocessen op gang gebracht. Soms krijgen mensen heldere inzichten of beelden, maar soms ook niet en gaat het proces meer onbewust. Het is een hele subtiele energie.
Ik begeleid de dolfijnenergie door mijn handen naar jou toe. Je blijft aangekleed en ik raak je alleen maar aan als je me daarvoor toestemming geeft. Aanraken is vaak niet eens nodig.

De kosten zijn 50 euro voor een sessie. Vooraf is er een korte intake (kennismaking).
Voor aanmelding of meer info kun je een mailtje sturen, zie pagina 'Contact', of bellen.

Top