logo
Home
Even voorstellen
De Groeigroep
PMT
Dolfijnenergie
Links
Contact

Hallo, ik ben Marjanna Engelen, dans- en lichaamsgericht therapeute, dolphin healer en psychomotorisch therapeut.

    

 

In het dagelijks leven werk ik bij huisartsen en houd daar spreekuur voor patiënten met psychische problemen. Daarvoor heb ik bij het RIAGG gewerkt als psychomotorisch therapeute. 

In 2014 rondde ik de opleiding POH-GGZ af, praktijkondersteuning huisartsen, in de GGZ problematiek.

Sedert 2003 werk ik als PsychoMotorische Therapeute (PMT). PMT is een reguliere vorm van therapie waarbij beweging en het lichaam ingangen zijn naar de psyche van de mens. Vanaf 1992 raakte ik bekend met diverse werkvormen van Emotioneel lichaamswerk (ELW) en heb ik diverse groepen ELW geassisteerd. Daarna volgde ik achtereenvolgend: twee jaar dans- en bewegingstherapie, twee jaar "Bewegingsexpressie in groepswerk" en "Bewegingsexpressie-therapie", en vervolgens nog 2 jaar een Lichaamsgerichte therapie opleiding. De laatste jaren gaf ik groepen Lichaamswerk, waarbij ik energiewerk integreerde. Ook kan ik PMT en ELW individueel toepassen als therapievorm.

Op het gebied van Healing heb ik leren werken met dolfijnenergie, een zachte, genezende energie die ons hart heelt en onze levensvreugde aanboort. Hiervoor heb ik een internationale opleiding gevolgd. Hierbij werk ik individueel.

 
SoulMotion wordt in de praktijk verder ondersteund door verschillende mensen die mij soms assisteren in de groepsactiviteiten. Daarnaast is er iemand verantwoordelijk voor het beheer van de website e.d. Voor informatie omtrent consulten, zie het tabblad "contact"
 

 

 

 

Wie weet, tot ziens op één van de (groeps-)cursussen òf bij een individuele afspraak.

  

 

Top